Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Disclaimer

Algemeen

Deze website bevat informatie over de aangeboden producten van Eisses Aandrijftechniek en de geleverde diensten van Eisses Aandrijftechniek.

Eisses AandrijftechniekĀ behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website.

Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Eisses Aandrijftechniek. Zonder schriftelijke toestemming van Eisses Aandrijftechniek is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiƫren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Beperking aansprakelijkheid

Eisses Aandrijftechniek besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid, onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Eisses Aandrijftechniek is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Eisses Aandrijftechniek een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Eisses Aandrijftechniek is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuist of onzorgvuldig gebruik van de informatie op deze website of voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.